VisitFaaborg

Restaurant Kompasset

Restaurant Kompasset er en ala carte restaurant der ligger i lystbådehavnen med udsigt ud over vandet. Vores menukort indeholder traditionelle danske retter og fiskeretter. Vi har selskabslokaler med plads til op til 50 personer. Til mad ud af huset, har vi et stort dinner transportable menukort.

Lej restauranten til dit selskab

Bryllup, konfirmation, fødselsdag, reception, sølvbryllup. Der er mange grunde til at holde en god fest. Lad os holde din næste fest, så er du sikret god mad og en fantastisk udsigt. Kontakt os allerede nu, så du kan være sikker på, at lokalerne er ledige den dag du skal bruge dem.

Vi elsker børn

Mange steder kan børnene vælge imellem pølser med pommes frittes eller pasta med kødsovs. Sådan er det ikke hos os. Her kan børn frit vælge mellem alle retter i menukortet. Er man under 14 betaler man halv pris. Så får man den samme ret som de voksne, anrettet i en størrelse der passer til børns sult. Der er jo ingen grund til, at børnene ikke skal have god mad.  Og til dessert har vi altid flere slags hjemmelavet is.


Skal du holde et middagsselskab, kan du altid kontakte os, for at høre om mulighederne.