Gå til indhold
Logo VisitFaaborg
©  Foto:

Vandrehjem Faaborg

Overnat på Danhostel Faaborg i nyrenoverede omgivelser tæt på byens attraktioner og seværdigheder.

Velkommen til VAndrehjem Faaborg på Sydfyn.

også tidligere kendt som DANHOSTEL FAABORG Vandrehjem

Ønsker I at opholde jer i Faaborg og søger derfor et sted til overnatning? Om I er en familie, en større gruppe eller lejreskole, er I altid velkommen hos Vandrehjem Faaborg på Sydfyn.

Efter en større renovering, glæder vi os til at byde vores gæster velkommen i vores meget flotte, moderne og ikke mindst hyggelige omgivelser. Ved foden af Svanninge Bakker direkte ved vandet ligger Faaborg, en af landets ældste og smukkeste købstæder. Midt i byen ligger vandrehjemmet i 2 velbevarede og smukke bygninger fra slutningen af det 19. århundrede.

De to fredede bygninger er oprindelig opført som fattiggård/badeanstalt og udstråler en hyggelig og smuk atmosfære. Den fantastiske natur og Det Fynske Øhav ligger lige udenfor døren.

Smukke og venlige omgivelser, eget hus til den enkelte lejrskole eller gruppe. Kort afstand til byen, havnen, færger til det sydfynske øhav, lækkert havnebad, dejlig badestrand, biograf, lækre cafeer og restauranter, skov og natur område, naturlegeplads, svømmehal med varmvandsbassin, børnepool med ruchebane, 1 og 3 med vippe.

Share Your Wonders on: