Highlights - SEPTEMBER

Sensommer i smukke september! Der er flere muligheder for at komme ud og være aktiv i naturen. Tag med på sansevandring-, guidede svampeture i Svanninge Bakker og Bjerge. Få mere indsigt og viden om svampe når vi har de "Sydfynske Svampedage", udstillinger-, foredrag og gastronomi.

Hver mandag kan du komme på solnedgangsture med det smukke træskib Haabet! Guidet tur til Svelmø! Alpeløb for hele familien. Du kan også nyde smukke koncerter i Helios, i Faaborg Kirke eller hos Galleri Korinth. Du kan stadig tage på et Ø-hop til Lyø, Avernakø og Bjørnø!

For at se alle begivenheder, små og store kan du klikke på faabaar.dk!

sejlture med Haabet!
Sejlture med Haabet

Solnedgangsture - Haabet!

Alt efter vinden går turen rundt om Bjørnø eller Lyø - det bestemmer Skipper,  som til enhver tid afgør hvor turen går hen og tager  af hensyn til vejr, vind og sikkerhed...

øhop

Øhop - Besøg Lyø og Avernakø

Perler på en snor i Det Sydfynske Øhav

sydfynske svampedage

Sydfynske Svampedage!

Kom til Sydfynske Svampedage den 24.-29. september 2019. Der vil være et væld af aktiviteter i Faaborg og omegn med Levins Hus som omdrejningspunkt. Alle dage er der udstillinger af Akvareller ved...

mad og drikke i Faaborg

Spisesteder og Caféer

Faaborg og Midtfyn er kendt for sine mange gastronomiske nydelser i form af mange skønne spisesteder. Hyggelige restauranter og caféer i byen, ved vandet eller på slotte/herregårde. Det er et madparadis!