Sommer events

Foto: Jørn Ungstrup

Juni, juli og august - og sommeren er over os... 

Hen over sommermånederne vil attraktionerne være åbne, og flere færger afgår til øerne. Vi lader henvisningerne stå på siden, så du har en idé om, hvilke muligheder du har om sommeren i området til din planlægning af din ferie.

Vægterture og andet spændende over sommeren...

Vægterturene er fra ultimo juni til ultimo august - hver aften kl. 20.00 med start fra Klokketårnet. På siden her vil der blive lagt arrangementer op løbende, så du kan se, hvad du kan glæde dig til. Du kan også se lokale events på kultunaut.dk og siden faabaar.dk.

Strande ved Faaborg og på øerne

Strande på øhavsperlerne Lyø, Avernakø og Bjørnø. Bystrand og havnebad i Faaborg. Stande ved campingpladser og skov - ved klint og landsby. Du vælger selv.

Fyn rundt for bevaringsværdige træskibe - maritime dage i Faaborg

2020 AFLYST, men Kapsejlads for bevaringsværdige sejlskibe kommer igen i uge 30 2021 Kapsejladsen "Fyn Rundt for Bevaringsværdige Skibe" er en af D...

Faaborg byvandringer

Alle hverdage i juli og august kan du komme på byvandring med lokale ildsjæle og fortællere. De kommer alle med forskellig faglig baggrund – men til ...

Faaborg Kulturnat 2021

Købstaden Faaborg og byens foreningsliv står sammen om denne årligt tilbagevendende kulturbegivenhed med åbne museer, musik i gaderne og på Torvet og meget mere. Nedenstående side vil løbende blive opdateret (udgave 2020 er aflyst).

Fredag den 18. juni 2021

Foto: Christian Streich