Sommer events

Foto: Jørn Ungstrup

Juni, juli og august - og sommeren er over os. Hen over sommermånederne vil attraktionerne være åbne, og flere færger afgår til øerne. Liste med begivenheder opdateres løbende - se her - så du har en idé om, hvilke muligheder du har om sommeren i området til din planlægning af din ferie.

Vægterture og andet spændende over sommeren...

Vægterturene i Faaborgs historiske gader ligger fra mandag den 26. juni til og med 20. august 2023 - hver aften kl. 20.00 med start fra Klokketårnet.

På siden her vil der blive lagt arrangementer op løbende, så du kan se, hvad du kan glæde dig til. Du kan også se lokale events via linket kultunaut.dk og linket faabaar.dk.

Tulipbygningen

Du kan opleve flere kulturelle arrangementer i og ved Tulipbygningen på Faaborg Havn hen over sommeren. Du kan tilgå siden Tulip via billedet herunder.

Foto: Faaborg-Midtfyn Kommune

Teater og kunst i by, i skov og i bakker - året rundt

Den usynlige teaterforestilling "Under isen" eller en vandring i kunstens tegn i Faaborg kan du ved hjælp af et par apps hoppe på året rundt - og måske bedst en lun sommerdag eller -aften.

Nøkken og Ellepigen i Sollerup Skov - og fortællinger for børn fra Kaleko Mølle - så der er nok at gå i gang med for både store og små.

Ravnsborg Sommermarked 2023

Ravnsborg Sommermarked 2023 afvikles fra den 2. til den 5. juni på det smukke Ravnsborg ved landsbyen Korinth på Sydfyn.

Lørdag den 3. og søndag den 4. juni 2023 vil der der være Viking Walk. Program for sommermarkedet og køb af billetter finder du på ravnsborgmarkeder.dk i 2023.

Heartland 2024 på Egeskov

Music - Art - Talks - Food! Heartland 2024 på smukke Egeskov ved landsbyen Kværndrup på Midtfyn er fra den 13. til den 15. juni, og du kan allerede fra 25. september 2023 købe billetter til Heartland. Programmet vil løbende blive opdateret, og det kan tilgås fra samme side med adgang ved et klik på Egeskov.

Faaborg Kulturnat 2023

Købstaden Faaborg og byens foreningsliv står sammen om denne årligt tilbagevendende kulturbegivenhed med åbne museer, musik i gaderne og på Torvet og meget mere. Faaborg Kulturnat 2023 er fredag den 16. juni.

Fyn Rundt 27. juli 2023 - Faaborg

Foto: Visit Faaborg

Avernax 2023 - Danmarks hyggeligste ø-festival!

Nyd en helt igennem dejlig ø-festival, når Avernax på Avernakø i Det Sydfynske Øhav løber af stablen fra den 10. til den 13. august 2023.

Avernax musikfestival er alt i én: Udsigt ud over et øhav, tre dages musik, otte måltider, og alt det øl og sodavand du kan drikke. Du behøver kun én billet.

Billetsalget begynder den 2. februar kl. 18.00, og du kan tilgå side om musikfestivalen og billetsalget via side herunder.

Foto: Avernax

Brahetrolleborg Game Fair 2023

Hele Danmarks Jagt-, fiskeri- og outdoormesse ved Brahetrolleborg Slot ved landsbyen Korinth på Sydfyn. Fra den 18.-20. august 2023.