• Veterantoget Faaborg-Korinth t/r

  Tag med Veterantoget fra Faaborg til Korinth. Oplev stemningen fra 1950'ernes "Bumletog" på den lokale jernbane og nyde de mange smukke udsigter over Øhavet.
  Fra 90,00 DKK Book
 • Turen går til Bjørnø

  Guidet tur til Bjørnø med M/S SILDEN Alle tirsdage i juli. Oplev naturen og roen krydret med de gode Ø-historier.
  130,00 DKK Book
 • Snorkeltur til Danmarks hemmelige Atlantis

  Oplev spor fra stenalderen. Vi har grejet, og det er nemt og sjovt.
  Fra 250,00 DKK Book
 • Gåtur i Syrenland, 18 maj

  Dette års gåtur med udgangspunkt i Ny Stenderup vil føre os tilbage i tiden – til historien om dengang, hvor to af områdets møller forsynede området med mel til det daglige brød. De to møller – Trente vand- og vindmølle vil blive besøgt, og ejeren af vindmøllen vil åbne sit hjem for deltagerne.
  20,00 DKK Book
Sydfynske Syrendage

Sydfynske Syrendage - den tredje weekend i maj

Fra midten af maj måned undergår det sydfynske landskab en næsten magisk forvandling, når forårets spæde, lysegrønne farve på kryds og tværs bliver spundet ind i et net af lilla streger.

tårnstræde

"De kan tro, det ret er en venlig lille by, Faaborg" - HCA

 - citat af H.C.Andersen. Bynavnet Foburgh, som menes at betyde Rævens Borg, nævnes første gang i 1229, hvor Kong Valdemar Sejr forærede sin portugisiske svigerdatter, Prinsesse Eleonora.

film fra Faaborg

Se små videoer - øhavsstien, byen, havnen, syrener m.m.

Uanset om du er til lystfiskeri, rideture, vandreture på øhavsstien, hygge med en frokost på havnen eller noget helt femte, har du her nogle smagsprøver i levende billeder, der kan inspirere dig til et besøg!

det gamle faaborg

Se spændende film om Det Gamle Faaborg!

Afsløringen af Ymerbrønden i Faaborg. Festoptog i Faaborg. Kongeparret ankommer til Faaborg havn i 1929. Faaborg By i 1919, Vesterport. Seidelins Pottemageri i 1929.

Faaborg by og havn

Det Sydfynske Øhav - et hav i verdensklasse!

Sydfyn og Øhavet i Danmark byder sig til med et hav af oplevelser. Til lands og til vands, i bakker og byer, på små og store øer, sågar under havets overflade.

øhop

Øhop - Besøg Lyø, Avernakø, Bjørnø eller Svelmø...

Perler på en snor i Det Sydfynske Øhav

mad og drikke i Faaborg

Spisesteder og Caféer

Faaborg og Midtfyn er kendt for sine mange gastronomiske nydelser i form af mange skønne spisesteder. Hyggelige restauranter og caféer i byen, ved vandet eller på slotte/herregårde. Det er et madparadis!